Корзина 0 шт / 0 Грн

Енергоефективність у лікарнях!

23.05.2017

У Сумах підписано меморандум проекту підвищення рівня енергоефективності у лікарнях!

Міський голова Олександр Лисенко та директор проекту «Партнерство з модернізації: енергоефективність у лікарнях» Грегор Брьомлінг підписали меморандум про співробітництво між Сумською міською радою та GIZ, метою якого є консолідація зусиль учасників проекту для підвищення рівня енергоефективності міських лікарень.

Очільник Сум подякував гостям за довіру та запевнив, що місто буде сумлінним і відповідальним партнером проекту. «Дякую нашим гостям, що обрали саме нас. Для того, щоб стати партнером, нам довелось відповідно попрацювати. Коли наші партнери побачили, що ми приділяємо велику увагу нашим медичним закладам, то вони зрозуміли, що є сенс допомогти скерувати нас у те русло, яке дасть найбільший ефект заощадження коштів. Ми хочемо ефективності роботи. Ми готові навчатись», – зазначив очільник Сум

Проект «Партнерство з модернізації: енергоефективність у лікарнях» фінансує Уряд Німеччини. Виконавцем є федеральна компанія Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit (GIZ) GmbH. Проект націлений на взірцеву енергетичну модернізацію лікарень, що знаходяться у підпорядкуванні міста. Він розрахований на три роки (2016 – 2019 роки). Бюджет складає 3 мл. євро. Реалізовуватимуть його у двох містах України: Сумах і Чернігові, які було визначено за підсумками конкурсного відбору.

«Це ще один проект щодо створення енергетичної безпеки України та підвищення енергоефективності в Україні в цілому. Це є однією з головних тем для України, особливо в таких соціально значущих сферах, як медицина», – зазначив директор проекту «Партнерство з модернізації: енергоефективність у лікарнях».

За матеріалами сайту Сумської міської ради.


Рекомендуем к прочтению так же: