Корзина 0 шт / 0 Грн



Портативна зарядна станція BLUETTI PowerOak EB55

29999 Грн
Код: 102880
Есть в наличии
( 0 ) отзывов
Портативна зарядна станція BLUETTI PowerOak EB55 Отзывы о товаре 0 из 5 на основе 0 оценок. 0 клиентских отзывов.
Категория: Інвертори
Производитель: BLUETTI
Монтаж

Гарантия 24

Про гарантию и сервис

Доставка

  • — Сумы
    Самовывоз из магазина "Світ Електро"
  • — Украина
    Доставка по тарифам Новой Почты
Про доставку

Принимаем к оплате

Про способы оплаты

Забезпечте всі свої потреби в будь - якому місці.

Ця сонячна електростанція BLUETI EB55 ємністю 537Втч і потужністю 700Вт має невеликий дизайн і функціональність.
Вона може стати аварійним джерелом їжі під час стихійних лих і бути дуже корисною для кемпінгу, відпочинку, садівництва та віддаленої роботи.

Різні порти виходу

Цей продукт можна використовувати для побутових приладів з потужністю 700Вт чи менше. Але пристрій з високою миттєвою пусковою потужністю (кондиціонери, електричні гвинтівки тощо) можуть активувати режим захисту від перенапруження, навіть якщо його алемінальна потужність не перевищує 700Вт. Рекомендується вибирати електротехнічні пристрої з достатнім запасом за номінальною споживанням потужності.,

Порти виводу:

1 x USB Type-C вихідний порт 100W.
4 x USB-A вихідний порт 5V / 3A.
2 x Розетка змінного струму 220-240V.
1 x Порт прикурювача 230V / 60W.
2 x Вихідний порт DC 5521 12V / 10.
2 x Бездротова зарядка (можливість одного виходу макс. 15W).

4 способи швидкої зарядки

Існує чотири способи заряду: зарядка від мережі змінного струму, сонячна зарядка, зарядка в машині, зарядка від генератора, а також ви можете живити свої пристрої під час заряду. Сонячна зарядка доступна у діапазоні напруження від 12 до 28В і потужністю до 200Вт. Вбудована схема MPPT забезпечує ефективну зарядку при нестабільному електричному струмі від сонячної енергії. Входячи в комплект кабелю для автомобільної зарядки, ви можете заряджати ваш автомобіль під час руху.

Адаптер зміниного струму: близько 3-3.5 годин (200Вт).
Автомобільний пристрій: близько 6-6.5 годин (12В) / близько 3 годин (24В).
Сонячна панель 200Вт: близько 3-3.5 годин (макс./12-18В 8А, MPPT)

Заряка від генератора 3-3.5 годин (200Вт).

Скрипти застосування

Компактна і легка конструкція робить BLUETI EB55 портативною електростанцією, ідеальною для використання вдома, в автофургоні або в поході. EB55 може забезпечити роботу більшості потрібних вам зовнішніх приладів і електроніки, таких як мобільні телефони, камери, Bluetooth-колонки, міні морозильники, радіо, проектори та багато іншого. Крім того, EB55 також є ідеальною системою резервного живлення для будинку в надзвичайних ситуаціях. Поряд з надійною фотоелектричною панеллю, це фантастичний спосіб підтримати вас в надзвичайній ситуації або під час тривалого часу відсутності електроенергії. Світлодіодне освітлення має три режими: повний яскравий, напівярокий і блимаючий SOS. Ви можете перемкнути його на кнопку світлодіодного освітлення. Для зовнішнього освітлення і екстреної допомоги. Світлодіодне світло м"яке і широкий у нічний час, краще захищає ваші очі.

Подвійна швидка зарядка і багатократна швидка зарядка.

Подвійна швидка зарядка за допомогою двох адаптерів змінного струму одночасно, зарядка від мережі змінного струму і зарядка від фотоелектричної акумулятора або зарядка від мережі зміниного струму і зарядка від автомобіля. Ці два методи значно скорочують час заряду. Крім того, тривалість циклу зарядки/розрядки акумулятора становить 2500 разів, тому немає потреби турбуватися про термін служби акумулятора через швидкий заряд.

Адаптер зміниного струму + сонячна панель: близько 1,8-2,3 години.
Подвійний адаптер змінного струму (400Вт): близько 1.8-2.3 години.

Унікальний вогнестійкий матеріал компанії Bluetti.

Згідно з філософією BLUETI про пріоритет безпеки, зовнішня частина електростанції BLUETI EB55 виготовлена з вогнетривкого матеріалу PC+ABS, який забезпечує найвищу термостійку та тепловідданість. Щоб збільшити ефективність розсіювання тепла вбудований вентилятор автоматично запускається, коли внутрішня температура сягає 50? і зупиняється, коли воно опускається нижче 50?. Є невеликий шум (еквівалент 55 дБ, такий самий, як при невеликій розмові).

Спеціальний еко-режем Bluetti.

EB55 - це екологічно чистий, енергозберігаючий портативний ресурс живлення з спеціальним еко-режим BLUETTI. Якщо ви увімкнете еко-режим, система автоматично вимикає вихід змінного струму, коли потужність змінної струму буде нижче 20Вт протягом 4 годин.

Освітлення в надзвичайних ситуаціях.

Якщо ви відключите електроенергію або в інших надзвичайних ситуаціях, натискання на вимикач ввімкне світло у трьох різних режимах. EB55 також оснащений ручкою, що робить його дуже зручним для перенесення на відкритому повітрі або при евакуації. З іншого боку, коли мова йде про зберігання EB55, ручка ідеально вписується в корпус, що робить його зручним для зберігання.

Як заряджати від сонячної енергії?

З 200Вт змінного струму + 200Вт фотоелектронний вхід, EB55 приймає до 400Вт вхідної потужності, що дозволяє їй повністю зарядитися менше ніж за дві години.
Ви також можете отримати максимальну потужність 400Вт за допомогою двох адаптера змінного струму (вторий адапттер потрібно придбати окремо).

Комплектація: портативна електростанція BLUETI EB55, керівництво користувача, гарантійний талон, 200Вт AC-DC адаптер + кабель для зарядки, автомобільний заряд, кабель для зарядів від сонячних батарей.

Характерики:
Емкість: 537Wh / 700W. 150 000mAh.
Півроку служби: 2500+ циклів.
Тип елементів: Premium LiFePO4.

Розмір: 278x200x198 мм.
Вага: 7,5 кг.
Розмір у пакунку: 300x345x295 мм.
Вага в упаковці: 10.5 кг.
Виробник: Bluetti.
Гарантія: 24 місяці.

Мы готовы предложить для вас наиболее удобный способ доставки и оплаты


Оплата

  • Оплата картой Visa/MasterCard (Ligpay);
  • Платежной картой в центре выдачи;
  • Наличные в центре выдачи («Світ Електро»);
  • Пополнить платежную карту "Приват Банк";
  • Наложенным платежом при получении товара через «Новую почту» (вам будет необходимо оплатить стоимость пересылки денег);
  • Безналичный платеж для юридических лиц (счет высылается после оформления заказа).

Доставка

Сумы

  • Самовывоз из центра выдачи («Світ Електро» пр.-т Шевченка, 21);
  • Доставка на склад «Новой Почты» – по тарифам Новой Почты;

Украина до склада «Новой почты»

  • Доставка до склада «Новой Почты» в Вашем городе – по тарифам Новой Почты;

В большинстве случаев товар может быть отправлен на следующий после заказа день. Время доставки до склада в Вашем городе зависит от графика доставок «Новой Почты». В ряде случаев (если товар находиться на удаленном складе) товар может быть отгружен в срок от 2-х до 5-и дней. В любом случае срок отгрузки озвучивается менеджером контакт центра при подтверждении заказа.

Отзывов еще нет. Ваш может стать первым!

Мой отзыв o Портативна зарядна станція BLUETTI PowerOak EB55

нажмите, чтобы оценить

Характеристики: Портативна зарядна станція BLUETTI PowerOak EB55

Вага, кг
9,7
Номінальна потужність, Вт
700
Гарантія
24 місяці
Модель
Bluetti PowerOak EB55
Ємність вт*год
537
Кількість заряджань
2500+
Порти
DC5521, USB-A, USB-C, автоприкурювач, бездротова зарядка, євророзетка 230 В
Вихід змінного струму
2 розетки тип-F (евро)
Бездротова зарядка
15 Вт
USB-C
1
USB-A
4
Автомобільний порт
1
Розміри (ДхШхВ) см.
32х21,6х22,1
Робоча температура
-10 °C, 40 °C
ВХІДНІ РОЗ"ЄМИ ДЛЯ ПІДЗАРЯДКИ АБО ЖИВЛЕННЯ
:
Зарядка від мережі
220-240 В,700 Вт
Зарядка від автомобіля
12 В, 10 А
АКУМУЛЯТОРНА БАТАРЕЯ
:
Тип акумулятора
літій-іонний
Час повної зарядки від мережі
3 год
Час повної зарядки від автомобіля
6 год
Час повної зарядки від сонячної батареї
4-6,50 год
НА СКІЛЬКИ ВИСТАЧИТЬ ПОРТАТИВНОЇ СТАНЦІЇ
:
Ноутбук (споживання 60 Ватт)
10.14 год
Телевізор (споживання 110 Ватт)
5.53 год
Холодильник (споживання 150 Ватт)
4.05 год
Лампочка (споживання 10 Ватт)
60.86 год

кондиционер сумы, купить кондиционер сумы, кондиционер цена сумы, установка кондиционера сумы, установка кондиционеров сумы, сплит системы сумы, увлажнители сумы, увлажнители воздуха сумы, купить увлажнитель сумы, осушители сумы, осушители воздуха сумы, купить осушитель сумы, мойки воздуха сумы, очистители воздуха сумы, вентиляция сумы, системы вентиляции сумы, установки вентиляции сумы, солнечные панели сумы, купить солнечные батареи, солнечные батареи сумы, установка солнечных панелей сумы, установка солнечных батарей сумы, солнечные коллекторы сумы, солнечные системы сумы, теплый пол сумы, теплый пол электрический, водяной теплый пол, теплый пол цена, теплый пол установка, купить тёплый пол сумы, обогреватели сумы, электрические конвекторы сумы, электрокамины сумы, радиаторы сумы, масляные радиаторы сумы, тепловентиляторы сумы, алюминиевые радиаторы сумы, инфракрасные обогреватели сумы, тепловые завесы сумы, тепловые насосы сумы, котлы сумы, установка котлов сумы, электрические котлы сумы, твердотопливные котлы сумы, купить котел сумы, стабилизаторы напряжения сумы, светильники сумы