Корзина 0 шт / 0 Грн

Фонд енергоефективності витратить 2 млрд!

15.06.2017

Держава витратить на теплі кредити та Фонд енергоефективності близько 2 млрд грн – Г.Зубко

КИЇВ. 14 червня. УНН.

Фінансування від держави як на теплі кредити, так і на діяльність Фонду енергоефективності на наступні роки становитиме близько 2 млрд гривень. Про це заявив віце-прем’єр-міністр – міністр регіонального розвитку, будівництва та ЖКГ України Геннадій Зубко, коментуючи ухвалення проекту Бюджетної резолюції, передає УНН із посиланням на прес-службу КМУ.

“У рамках середньострокового планування ми підтримуємо стале і стабільне фінансування від держави як теплих кредитів, так і фінансування Фонду енергоефективності на наступні роки в розмірі до 2 млрд гривень”, — зазначив він.

Г.Зубко зазначив, що сьогодні Україна рухається до енергонезалежності та впроваджує енергоефективні заходи для житлового сектору і домогосподарств українських родин.

Спеціалізована компанія "Електросистема" допоможе в оформленні "Теплого кредиту" на Сонячні батареї та Сонячні системи нагріву води - Геліосистеми в УкрГазБанку. За детальною інформацією звертайтесь за телефоном 066-27-87-477 або за адресою м.Суми, вул. Юрія Вєтрова (Воровського) 20.


Рекомендуем к прочтению так же: