Корзина 0 шт / 0 Грн

Солнечные батареи на офисе компании Kasai Green Energy Park

03.10.2017

Японський виробник електроніки, компанія Sanyo, може похвалитися найбільш «зеленою» та «сонячною» будівлею в світі. Мова йде про новий офіс компанії – Kasai Green Energy Park, який функціонує за рахунок альтернативних джерел енергії.

Kasai Green Energy Park дійсно одна з найбільш «зелених» будівель в світі. А все за рахунок використання сонячної енергії: одних лише сонячних панелей тут встановлено 5200 штук. Ними покриті і стіни багатоповерхового будинку, і його дах. Сонячні батареї розміщені на автостоянці, на стовпах, ліхтарях і навіть на столиках, що стоять біля вікон усередині будівлі.

Всі ці панелі виробляють стільки електроенергії, що її вистачило б на забезпечення електрикою 330 приватних будинків. Це дозволить скоротити викид шкідливих речовин в атмосферу на 2 480 тонн на рік.

Крім того, керівництво корпорації Sanyo всіляко підтримує перехід співробітників, що працюють в Kasai Green Energy Park, на екологічні види транспорту. Приміром, на парковці офісного центру встановлено кілька сотень зарядних станцій для електромобілів. А половина всього паркінгу виділена під велосипеди.

У Sanyo запевняють, що в світі більш не знайдеться подібної «сонячної» будівлі. Більш того, в лабораторіях цього офісного комплексу йде розробка нових технологій з виробництва альтернативної енергії.


Рекомендуем к прочтению так же: